3 mogelijkheden om mooiere wenkbrauwen te krijgen

Je wenkbrauwen zijn de frame van je gezicht. Dat wordt vaak gezegd over wenkbrauwen. En dat is ook logisch want zonder wenkbrauwen heb je al snel een kaal gezicht. Vaak zijn voor vrouwen de wenkbrauwen helemaal belangrijk. Zonder er een kleurtje op te doen komen veel vrouwen niet eens de deur uit. Maar hoe krijg je nou de ideale vorm in je wenkbrauw? Er zijn heel veel verschillende manieren voor in dit artikel gaan drie hele verschillende manieren met je delen. Benieuwd hoe je je wenkbrauwen mooi kan krijgen? Lees dan zeker even dit artikel door!

Je wenkbrauwen laten liften

Je kunt natuurlijk zelf je wenkbrauwen tekenen en dergelijke, (daar vertellen we later nog meer over) maar als je helemaal niet blij bent met de vorm en de hoogte kan je ze ook laten liften. Een wenkbrauwlift behandeling wordt gedaan wanneer je wenkbrauwen gaan hangen. Dit kan komen door de veroudering van de huid. Er wordt een klein sneetje gemaakt waarna de huid wordt glad getrokken. Zo krijg je weer een stralend effect, en ben je af van die vermoeide blik. Dit proces van behandeling en genezing kost wel even tijd namelijk 3 maanden. Je moet jezelf dus wel goed afvragen of dat het je wel waard is.

Zelf je wenkbrauwen bijwerken

Je wenkbrauwen zelf bijhouden is de meest goedkope manier. Maar hoe pak je dat nou aan? Waar je als eerste het beste mee kan beginnen is met het epileren van je wenkbrauwen. Door je wenkbrauwen te epileren kan je een mooi model in je wenkbrauwen aanbrengen. Je kan het beste een pincet gebruiken. Maar om de kleine fijne haartjes weg te krijgen kan je beter een wax kopen en gebruiken. Dit is geen pretje om te doen maar het is wel de beste manier. Je kunt ook kleine speciale wenkbrauwen mesjes kopen daarmee scheer je het als het ware. Dit werkt ook prima maar daardoor komen je haartjes wel sneller terug. Nadat je een goed model hebt gecreëerd kan je ze een kleurtje gaan geven. Dit kan je doen met een wenkbrauwenverf. Als je ze besluit te gaan verven lees dan eerst heel goed de gebruiksaanwijzing en wijk daar niet vanaf. Bescherm ook je huid om je wenkrauwen met een vette verf. Anders kan de verf in je huid trekken en dat krijg je er niet af. Door dat je ze verft hoef je ze niet meer ieder ochtend bij te kleuren. Dat scheelt je een hele hoop werk in je ochtend routine.

Naar de schoonheidsspecialist

Als je het zelf niet aandurft om je wenkbrauwen te verven kan je het ook altijd nog laten doen. Als je het laat doen door een schoonheidsspecialist weet je in ieder geval zeker dat ze er mooi uitgaan zien.  Je gaat liggen en geeft aan hoe je ze het liefst wilt en het wordt voor je gedaan, ideaal dus! Maar je moet dan wel je portemonnee meenemen. Want een behandeling kost gemiddeld 50,- euro.

Bron: Van den Broecke Kliniek

Leave a Reply

Your email address will not be published.