6 redenen om permanente make-up te nemen

Elke dag opnieuw een worsteling om uit bed te komen voor je werk of school, het nadeel daarvan is ook nog eens dat je nog vroeger je bed uit moet om je make-up aan te brengen. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen, zodat je je op je gemak voelt. Het kan ook voorkomen dat je je verslaapt… en dan? Je gaat niet zonder make-up de deur uit toch? Al helemaal niet als je een belangrijke afspraak hebt.
Dit kan altijd een keer voorkomen, je bent ook een mens. Gelukkig hebben ze ook nog permanente make-up! (PMU) Dit biedt vele voordelen die je als vrouw zijnde nodig kan hebben in het dagelijkse leven.

1. Tijdbesparing

Permanente make-up zou je heel veel tijd kunnen schelen, een eye liner aanbrengen of je wenkbrauwen bijtekenen kan veel tijd in beslag nemen, je wilt er natuurlijk op en top uitzien op je afspraak of werk.

2. Geen bloot gezicht

Naast dat het tijd bespaart, kun je meteen uit je bed stappen zonder dat je een bloot gezicht hebt. Als je haast hebt en je moet nog een eye liner plaatsen en je schiet ook nog eens uit, wat een ellende.. dat kun je op dat moment allemaal gebruiken. En alle mannen die er bij komen staan als je een lijntje rond je oogleden trekt en ze beginnen te lachen omdat je mond open staat. Sorry mannen, kunnen wij ook niks aan doen dat we er goed uit willen zien.

3. Ziet er altijd goed uit

Wil je snel je boodschappen doen, maar moet je iedere keer je make-up volledig op doen om de deur uit te gaan? Ben je van plan om naar de sauna te gaan of wil je gaan sporten? Tijdens dit soort activiteiten kun je gewoon je gang gaan, aangezien permanente make-up niet uitloopt. Je ziet er daarom altijd goed uit!

4. Zijn geld waard

Aan PMU zit wel een prijskaartje van enkele tientallen euro’s afhankelijk van de behandeling. Uiteindelijk verdient het allemaal zijn geld terug aangezien make-up van goede kwaliteit ook duur kan zijn. Een permanente eye liner blijft ongeveer na 2 à 3 jaar nog steeds zichtbaar. Plekken als de wenkbrauwen en lippen blijven zo 1,5 à 2 jaar nog steeds goed goed te zien, voordat het begint te vervagen.
Hiervoor zijn nabehandelingen nodig, maar een voordeel is dat een nabehandeling minder duur is dan de eerste keer wanneer je het aanbrengt.

5. Medisch verantwoord

Het zou zonde zijn als je geen make-up op kunt doen omdat je allergisch bent voor bepaalde bestanddelen in cosmeticaproducten. PMU is gelukkig voor allerlei medische oorzaken een oplossing om u zonder bloot gezicht op straat te laten lopen.

6. Ziekte

Bij ergere medische oorzaken zoals haarverlies na een chemokuur kan je permanente make-up gebruiken op de wenkbrauwen, wimpers en de oogleden om het gezicht extra kleur te geven. Een middeltje als permanente make-up laat je weer helemaal sprankelen en dat mag natuurlijk niet ontbreken aangezien je er dan ook op uit wilt gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.