Bespaar je kostbare tijd met non iron overhemden

Klinkt tijd besparen jou als muziek in de oren? Dan zijn non iron overhemden de ideale uitkomst voor jou. Strijken voelt voor de meeste mensen als een nutteloze bezigheid die ook nog eens erg veel tijd kost. Er zijn ontelbaar veel mensen die deze klus uitstellen of het liefst helemaal niet meer doen. Dus grijp je kans en verdiep je in het strijkvrije overhemd.

Wat zijn non iron overhemden?

Simpel gezegd wil deze naam zeggen dat het overhemd niet gestreken hoeft te worden. Deze overhemden zijn gemaakt van een hele luchtige weving van katoen met soms ook nog een synthetische draad. De stof wordt gewassen in een chemisch badje. Tegenwoordig is dit een mild chemisch badje om enige strijkvrijheid te veroorzaken.

Vergeet je overhemden niet nat uit te hangen

Een goede tip is om je overhemd nat uit te hangen. Deze tip is overigens van toepassing op al je overhemden. Door het gewicht van het water en het overhemd wordt de stof strak naar beneden getrokken. Dit zorgt ervoor dat de kreukels die door het wassen zijn ontstaan langzaam verdwijnen. Niets is namelijk zo vervelend om alsnog met je strijkvrije overhemd met kreukels op je werk aan te komen.

Het goed onderhouden van het overhemd is het halve werk

Het is erg belangrijk om je strijkvrije overhemd op de juiste manier te onderhouden. Vergeet nooit dat je het overhemd niet in de droger moet doen. Dit zal het overhemd namelijk eerder kwaad dan goed doen. Laat je bij de aankoop adviseren over wat voor onderhoud jouw overhemd nodig heeft. Zo blijft je overhemd qua kwaliteit mooi en kun je er langer plezier van hebben.

Ben jij nou benieuwd hoe je de non iron overhemden moet wassen en of de kleur ook nog effect heeft op de strijkvrijheid? Lees dan verder op de site van overhemden.com waar non-iron overhemden worden aangeboden die een speciale kreukvrije behandeling hebben ondergaan. Op deze manier blijft je overhemd gedurende de dag perfect glad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.