E.l.f. Cosmetics

E.l.f. staat voor Eyes Lips Face, e.l.f. cosmetics is een make-up merk wat afkomstig is uit New York. Het merk is opgezet in 2004 door Joseph Shamah en Scott Vincent Borba. Ze verkopen niet alleen make-up als lippenstift, eyeliner, lipgloss, blush, bronzer, mascara en foundation, maar ook diverse lichaamsverzorging producten. Al deze producten worden wereldwijd verkocht in verschillende drogisterijen, hierdoor is de naamsbekendheid van het product erg groot. Wat deze producten specialer maakt is dat het allemaal diervriendelijke producten zijn, dus ze zijn niet getest op dieren en bevatten ook geen dierlijke stoffen, de producten bevatten natuurlijke stoffen. Het grote voordeel van dit merk is dat het absoluut niet duur is, de prijzen van de make-up producten komen niet boven de €10,-.

E.l.f. Cosmetics is begonnen met maar 13 verschillende producten, dit is inmiddels al uitgelopen tot meer dan 300 verschillende producten. Hieronder vallen douche en badproducten, lichaamsverzorging producten, en make-up producten. De producten worden eigenlijk door iedere vrouw gebruikt, niet alleen door tieners maar ook door vrouwen die de 40 gepasseerd hebben.Elf Cosmetics heeft ook nog verschillende productlijnen, hieronder vallen e.l.f Studio, e.l.f. Minerals en e.l.f. Essentials. Shop deze producten op Dermarolling.nl.

De e.l.f. Mineral Face Primer

Deze gezichtsprimer is ontwikkeld om vergrote poriën te bestrijden en om de overtollige olie, fijne lijntjes en de droogteschilfertjes te verwijderen. Door deze gezichtsprimer krijg je een gladde en egale huid en is het makkelijker om de make-up beter en gelijkmatiger aan te brengen, ook blijft de make-up beter zitten als je van tevoren de gezichtsprimer hebt aangebracht. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, de gezichtsprimer is er in het groen, paars, huidkleurig en neutraal. De groene kleur is speciaal voor het wegwerken van roodheden op het gezicht en de paarse kleur helpt om het gezicht wat op te frissen en het een wakkere uitstraling te geven. De huidkleurige en de neutrale gezichtsprimer hebben beide dezelfde werking, alleen bij de huidkleurige gezichtsprimer blijft er een beetje kleur op het gezicht zitten en bij de neutrale gezichtsprimer zie je er verder niks van alleen dat het je gezicht dus mooi egaal maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.