Een ooglidcorrectie Den Haag: kleine ingreep en jarenlang plezier

Als je eraan denkt om een ooglidcorrectie Den Haag uit te laten voeren, dan zal je daar geen spijt van krijgen. Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep met een groot resultaat. Misschien heb je het gevoel dat je er ouder uitziet dan dat je je voelt, of zijn je ogen een uiterlijk kenmerk geworden waar je niet aan kunt wennen. Een ooglidcorrectie Den Haag kan ook helpen als je veel last hebt van hoofdpijn of als je oogleden je zicht belemmeren. Het is een kleine ingreep en de resultaten blijven zeker 15 jaar zichtbaar.

Een ooglidcorrectie Den Haag is een kleine ingreep

De procedure die tijdens een ooglidcorrectie Den Haag wordt uitgevoerd stelt eigenlijk niets voor. De dokter zal eerst aftekenen waar je ogen plooien en daar wordt een klein sneetje aangebracht. De extra huid en het overtollige vet worden weggesneden en alles wordt netjes gehecht. Dit is het geval als je je bovenoogleden laat corrigeren. Een onder ooglidcorrectie Den Haag wordt gedaan door een sneetje aan de binnenkant van je onderooglid te maken. Daar worden de wallen dan strakgetrokken en weggewerkt. Ook hier krijg je een paar hechtingen. De hele procedure neemt niet meer dan een uur in beslag.

Bovenooglid, onderooglid of allebei?

Je kunt ervoor kiezen om alleen een ooglidcorrectie Den Haag aan de bovenkant uit te laten voeren, of alleen aan de onderkant. Het is ook mogelijk om beide tegelijkertijd te laten doen. De keuze hangt af van waar het probleem zich voordoet. Daarom zal een goede dokter ook uitgebreid met je in gesprek gaan over wat jij nodig hebt, waar je baat bij hebt en wat de beste aanpak is. Doe je beide, dan duurt de ooglidcorrectie Den Haag wat langer, maar is het resultaat ook duidelijk zichtbaar. Het ligt er maar net aan waar je je goed bij voelt en waar je denkt dat je de beste resultaten behaalt.

Een korte herstelperiode

Net nadat de ooglidcorrectie Den Haag is uitgevoerd mag je in de kliniek even rusten. Daarna ga je direct weer naar huis, maar je mag niet rijden. Je ogen zullen namelijk opgezwollen zijn. Laat iemand je ophalen, zodat je snel weer thuis bent. Elk uur koel je je ogen om zwellingen te verminderen. Na een dag mag je douchen en je ogen schoonmaken. Heb je wat last van pijn, dan neem je een pijnstiller. Na een paar dagen nemen de zwellingen en verkleuringen af en begin je resultaat te zien. Na 7 tot 9 dagen worden de hechtingen verwijderd en na maximaal 3 weken is alles geheeld. Het is niet verstandig om zware inspanningen te doen totdat je na 6 weken op controle bent geweest.

Jarenlang plezier

Je ziet de resultaten van je ooglidcorrectie Den Haag zelfs na 15 jaar nog en vooral als je niet rookt, gezond eet, weinig alcohol drinkt en voldoende beweegt blijf je er jarenlang stralend, jong en fris uitzien. Dat is het uurtje onder het mes meer dan waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.