Grijze T-shirtjes horen in elke garderobe

Elke man heeft wel een paar grijze T-shirts in zijn garderobe liggen. Ondanks de standaard kleur wit is. Dit is de veiligste keuze en zal ten allen tijde passen bij je blouse. Bij grijze T-shirts zie je minder contrast vormen dan bij een fel wit T-shirt. Andere kleuren mogen ook, maar daarmee dien je wel beter op te letten bij het combineren met de blouse. En verder dien je je aan één hele simpele regel te houden, draag hetzelfde kleur T-shirt als de blouse bv zwart onder zwart.

De pasvorm is bepalend

De pasvorm van het T-shirt bepaald alles. De trend is op dit moment lange exemplaren, maar wij raden aan om te kiezen voor een tijdloos exemplaar. Een T-shirt dat comfortabel zit en perfect op je romp past.

  • De perfecte fit heeft te maken met jouw lichaamsbouw.  Je wilt namelijk het bovenlichaam benadrukken. Het T-shirt moet de juiste balans zijn tussen losjes en strak op de huid.
  • De lengte van het T-shirt moet precies vallen onder de riem en een centimeter boven je broekzak.
  • De mouwen zitten halverwege je bovenarm, waarna je ze met één slag omslaat. Tenzij je uitzonderlijk lange armen hebt. Zorg dat er altijd een ruimte van twee vingers is tussen de aansluiting van de mouw en je armen.
  • De schoudernaden moet precies beginnen op het punt waar de ronding van je schouder begint.

Heerlijke frisse T-shirts

Om de lengte van je T-shirt zo lang mogelijk te behouden is het verstandig om je shirt op de juiste manier te wassen. Voordat je je T-shirt in de wasmachine doet, keer je het binnenstebuiten. Zo slijt de kleding aan de binnenzijde en is de eventuele slijtage daardoor minder snel zichtbaar aan de buitenkant van het T-shirt. Het beste is om de T-shirts op 30 of 40 graden te wassen. Het is altijd het beste om je T-shirts te wassen met een waspoeder in plaats van met een vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was, bovendien is het vaak ook nog goedkoper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.