Het geheime wapen tegen rimpels en een vermoeide blik Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Wat is er toch met mijn huid aan de hand. Zo begint het bij de meeste vrouwen: je bent lekker een avondje uit en op het toilet denk je ineens: zaten die rimpels er al? Gelukkig kan het dan nog liggen aan het slechte licht. Of, heb je niet een hele drukke werkweek achter de rug? Precies, niets aan de hand!

Maar na een weekend lekker veel slapen zitten die rimpels er nog steeds

En dat is balen. Natuurlijk, je weet wat ze zeggen: je moet dankbaar zijn dat je ouder wordt. Alleen is het heel normaal dat je denkt: maar dan wil ik wel graag mooi oud worden! Als je ouder wordt, verliest je huid collageen. Collageen houdt je huid soepel, glad en stevig, het is de stof die een baby van die lekkere bolle wangen geeft. Maar als je in de overgang komt, kun je binnen 5 jaar maar liefst 30% van je collageen verliezen. Daarom kom je ineens zo snel slap in je vel te zitten. Wat te doen?

Start met een goed anti-aging product

En wees daarbij kritisch, want er wordt heel veel onzin op de markt gebracht. Een product wat wel echt gegarandeerd werkt is !QMS Medicosmetics. Waarom? De revolutionaire behandelmethode (met onder andere zeevenkel stamcellen) maakt het mogelijk om de huid weer op te vullen met collageen. De actieve werkstoffen zorgen ervoor dat een verbinding ontstaat tussen het vocht in je huid en collageen. Resultaat: je huid wordt fijner, gladder, gelijkmatiger en…. je rimpels verdwijnen. Een !QMS anti-aging traject is opgebouwd in fasen:

Met !QMS Medicosmetics anti-aging:

  • Krijg je in de 1e maand een gladdere huid
  • Verdwijnen na 2 maanden je fijne lijntjes
  • En na 3 maanden zijn je poriën kleiner, heb je minder rimpels en een stralende huid

En daarna wordt je huid alleen maar nog mooier

Er is wel een belangrijke kanttekening. De ervaring leert dat je met !QMS anti-aging de beste resultaten krijgt als naast de !QMS producten te gebruiken, ook de behandelingen ondergaat bij een !QMS specialist. !QMS is van origine een medisch-cosmetisch merk, om de hoge kwaliteit te waarborgen zijn er slechts 19 beautysalons in Nederland gecertificeerd om met deze producten te werken. En als je als salon eenmaal deze titel hebt verkregen, ben je verplicht eens in de 2 weken een training te volgen om je vakkennis op peil te houden. Daarom weet je zeker: met !QMS Medicosmetics haal je kwaliteit en een gegarandeerd resultaat in huis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.