Marieke Neleman over haar gewenste gewichtsverlies

Hallo dames en heren. Marieke hier. Ik heb eindelijk mijn streefgewicht behaald na 2 jaren van moeizame horten en stoten progressie. Ik weeg nu 75 kilo. Ik krijg van iedereen op het werk complimenten. Vandaag wil ik wat terug doen. Ik wil andere mensen helpen die in eenzelfde situatie als mij zaten te helpen om zoiets te bereiken want wat voel ik me goed nu, wat voel ik me trots, wat voel ik me krachtig.

Okay, without further ado, ga ik nu behandelen wat me geholpen heeft het meeste gedurende die twee jaar. Zoals mensen in mijn omgeving weten leef ik een plantaardig dieet. Wil zeggen alleen plantaardig eten, ik ben in principe vegan. Ik snap dat het woord vegan negatieve connotaties heeft. Zag er laatst ook weer een documentaire over op NPO 3. Ik ben niet 100% strikt vegan. Soms cheat ik wel eens. Als we uit eten gaan neem ik nog wel eens een stukje vlees. Vis ook. Eieren eens in de maand misschien. Ben dus niet dedicated hardcore vegan zoals de typische vegan. Meer een ‘mooi weer’ vegan. Enfin, ik heb een eiwitdieet plan gevonden dat aansloot bij mijn plantaardige ambities, genaamd Be-Slank.

Details:
Be-Slank
Adres: Anjerlaan 1, 9753 GT Haren
Telefoon: 050 879 5577

Dat is dus het dieet dat ik volg. Met name de kokosnoot maaltijdrepen hebben we me vaak geholpen in tijden van nood en wanhoop. En ook wil ik uitlichten de ‘slanke’ snacks zoals appel kaneel koekjes. Je wilt af en toe lekker eten, een beetje zondigen. Maar je wilt niet grijpen naar een gevulde koek of een Bounty reep, dan drijf je alleen maar verder van je doel af. Met dit soort snacks heb ik de meest wanhopige momenten kunnen overbruggen. Zonder me schuldig te voelen. Dit is denk ik de grootste bottleneck voor veel mensen tijdens het dieet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.