Microdermabrasie: een goede behandeling voor een jonge en gladde huid

Microdermabrasie is een behandeling van je gezichtshuid. Het is een uiterst ontspannende behandeling, verfrissend, en ontzettend goed voor een jonge en strakke huid. Deze behandeling is steeds populairder, en in dit blog lees je waarom.

Wat is microdermabrasie precies?

Microdermabrasie is een uitgebreide en luxe behandeling. Je gezicht wordt eerst behandeld met reinigende middelen, om fris de behandeling te beginnen. Vervolgens wordt er met een klein zuigapparaatje een aantal keer over je gezichtshuid heengegaan. Dit verwijdert het bovenste laagje van je huid. Dit klinkt niet prettig, maar het is geheel schadeloos en wordt juist als een buitengewoon comfortabele behandeling ervaren. In het bovenste laagje van je huid bevinden zich vaak de meeste dode huidcellen. Deze zijn soms te zien als super kleine witte of rode plekjes. Deze cellen worden zo dus verwijderd. Ook worden oneffenheden of kleine rimpelen in de gezichtshuid op deze manier weggehaald. Je gezicht ziet er wat roze of rood uit na deze behandeling, maar dit is natuurlijk. Je gezicht kan beginnen aan het groeien van een nieuwe en jonge huid. Aan het einde van de behandeling wordt je gezicht ook nog ingesmeerd met middelen die de groei van jonge en gezonde huidcellen bevordert. Zo krijg je een meer effen en gladde huid dan vooraf. Kleine pigmentvlekjes kunnen zelfs ook verdwijnen.

Is het iets voor jou?

Microdermabrasie is dus een ontspannende behandeling die goed is voor de gezondheid en gladheid voor je huid. Als jij veel puntjes in je huid hebt of kleine rimpelingen in je gezicht tegen wil gaan kan deze behandeling jouw zeker helpen! Ook kunnen zoals kleine pigmentvlekken worden weggehaald met microdermabasie, maar als je veel moedervlekken op je gezichtshuid hebt, wordt de behandeling soms afgeraden. Ideaal dus als je jezelf een keer goed wilt verwennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.