Waar komt moringa vandaan?

Wat is moringa en waar komt het vandaan? Dat zijn vragen die we in deze blog gaan behandelen. Beide vragen horen bij elkaar en zijn in onze ogen even belangrijk. In het kort: moringa is een echte superfood die iedereen zou moeten kennen. De moringa boom wordt ook wel ‘de miracle tree’ genoemd en dat zegt eigenlijk wel genoeg. De bladeren van deze boom hebben zoveel voedingswaarde dat we het een superfood mogen noemen.

Moringa in het kort

Moringa is dus een superfood en nog weinig mensen kennen deze. Zowat iedereen kent tegenwoordig quinoa, maar van moringa weet men nog vrij weinig af. Zoals als werd beschreven zit moringa boordevol met belangrijke voedingsstoffen. Perfect voor als je een extra zetje wilt bij het opbouwen van je spieren, of bij het afvallen. Maar het is ook goed voor bijvoorbeeld een mooiere huid en haar. Er zitten dus verschillende voordelen aan de voedingsstoffen van de moringa boom. Moringa kopen is tegenwoordig erg makkelijk, want dat doe je gewoon online!

Waar komt het vandaan?

Oorspronkelijk komt de moringa boom voor op de zuidkant van de Himalaya, maar tegenwoordig wordt moringa in vele (sub)tropische gebieden gekweekt. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de liefhebbers, aangezien er hmeer aanbod komt. Qua voedingswaarde maakt het niet veel uit waar de moringa vandaan komt. De boom wordt zorgvuldig gekweekt, waardoor dit behouden wordt.

De voedingsstoffen van moringa

Er zijn dus veel verschillende voedingsstoffen die ervoor zorgen dat moringa tot de superfoods behoort. Hierbij moet je denken aan mineralen als calcium, ijzer, kalium, etc. Daarnaast zitten er ook veel verschillende vitamines in deze bladeren. Dit bij elkaar zorgt voor een goede werking voor het lichaam

Moringa online kopen, let hier op

Als je online moringa wilt gaan kopen, moet je letten op verschillende punten. Hierbij gaat het in eerste instantie om de informatie die er op de website staat. Daarnaast is het ook belangrijk dat je weet hoe je jouw moringa wilt. Hierbij kan je vaak kiezen tussen poeder en capsules. Zo zijn capsules bijvoorbeeld handig voor onderweg en poeder is weer handig voor in je yoghurt. Onze tip voor het kopen van moringa is Yamba Health. Wij kopen zelf hier onze moringa en zijn super tevreden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.