Wat is een profhilo behandeling?

Misschien heeft u er nog nooit eerder van gehoord, maar het is tegenwoordig helemaal hot. Veel mensen gebruiken deze techniek voor het glad maken van de huid. U zal het vast al raden. Profhilo is een hyaluronzuur wat zorgt dat de huid een jongere uitstraling krijgt. Omdat deze methode weinig tot geen bijwerkingen heeft is het de laatste jaren razend populair. Denk u dat dit alleen een behandeling voor oude mensen is? Nee zeker ziet! Dus klikt u nog niet weg en lees in deze tekst welke mogelijkheden een profhilo behandelingen voor u biedt.

Wat doet het hyaluronzuur?

Naast dat het u huis jonger maakt, zal u fysiek er ook een stuk beter door voelen. Ook omdat u zich jonger gaat voelen. Bij sommige mensen werkt het zo goed, dat ze soms wel 15 jaar jonger gaan lijken door de behandeling. Het zuur wordt via verschillende manieren op en in de huid gespoten. Dit klinkt misschien vreemd, maar het zorgt ervoor dat uw huid zich als het ware straktrekt. Zo zullen veel rimpels verdwijnen. U en de mensen om u heen zullen gelijk resultaat zien.

Maak een afspraak

Enkele klinieken kunnen deze behandeling bij u doen. Het is wel belangrijk dat u een afraak maakt. Bij de eerste afspraak wordt er gekeken naar de huidige staat van de huid, en wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn voor u. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld allergisch voor het zuur. Dit wordt bij de eerste afspraak getest. Er wordt geluisterd naar uw wensen. Aan de hand van de informatie over uw huis en uw gezondheid wordt er een plan gemaakt. Dit plan wordt uitgevoerd tijdens het volgende bezoek. Het tijdstip dat dit tweede bezoek plaatsvindt kan u zelf bepalen en aangeven bij de balie. Twijfelt u nog erg, dan kan u gerust er nog enkele dagen over na denken. Deze vrijheid krijgt u vanuit de kliniek. Het is tenslotte uw eigen huid waar het hier over gaat. U beslist hoe u eruitziet. Heeft u spijt van uw beslissing? Dan kan het altijd kosteloos geannuleerd worden. U kan daarna weer beslissen om het door te laten gaan. Twijfel is wat veel voorkomt bij mensen die deze behandeling willen laten doen. Het is natuurlijk ook een grote verandering in uw leven. Bijna alle mensen ervaren de behandeling en het leven erna rooskleurig en verfrissend. Ze voelen zich jonger.

Informatie nodig?

U kan bij de kliniek gerust vragen hoe het precies in elkaar zit. Wat kan u verwachten bij het tweede bezoek, wat zijn de verschijnselen? Dit zijn vragen waar overal antwoorden op zijn. De ervaringen van andere mensen die deze behandelingen al hebben ondergaan kan u online vinden. Profhilo geeft mensen een fris uiterlijk. Het lijkt soms wel of mensen een gehele nieuwe huid hebben gekregen. Het mooie van profhilo behandeling is dat de resultaten lang zichtbaar blijven. Verwacht dus niet dat u jaarlijks bij de kliniek moet aankloppen voor een behandeling. De profhilo behandeling gebeurt volledig natuurlijk en zal dus geen schade aan uw gezondheid kunnen aanrichten.

Bron: https://www.kliniekvrijdag.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published.